Tage Johanssons Bil AB

Tage Johansson Bil AB är ett av Borås äldsta bilföretag med anor från 1950-talet.

Vi är idag en komplett fullserviceanläggning med 11 anställda, belägna i Målsryd utmed gamla riksväg 27 cirka 1 mil söder om Borås.

Vi är auktoriserade som återförsäljare och verkstad för Mitsubishi och Suzuki. Självklart servar och reparerar vi bilar av alla märken. Vi har även en av flertalet försäkringsbolag auktoriserad verk-stad för allehanda bilplåtskador.

När Mitsubishi etablerade sig i Sverige 1981 blev vi en av de första åter-försäljarna i landet och det har blivit ett näst intill oräkneligt antal sålda Mitsubishibilar sedan dess. Mitsubishi erbjuder ett brett modellprogram, från minstingen Space Star till stora Pajero och pickupen L200. Sedan 2013 är vi också återförsäljare för Suzuki personbilar som även de erbjuder ett modernt och brett modellprogram.

Starka och omfattande garantier tillsammans med japansk teknologi, kvalitet och bränslesnåla bilar borgar för ett tryggt och ekonomiskt bra bilägande. Hos oss handlar Du bil tryggt och säkert. Medlem-skapet i MRF ger Dig som kund extra köptrygghet. Vi erbjuder Dig dessutom ett stort urval av bra begagnade bilar till bra priser.

Välkommen ut till oss, vi är övertygade att du kommer hitta en bil som passar dig!

tagejohansson_logo

 

 

certifierat

Miljö

Att jobba med miljö är något viktig och självklart tycker vi på Tage Johansson Bil AB. I den bransch vi verkar är det en nödvändighet att jobba för en minskad miljöpåverkan. För att visa att vi menar allvar med detta har vi valt att miljöcertifiera oss. En certifiering visar att man jobbar målmedvetet och systematiskt för att ständigt förbättra sig inom miljöområdet. Vi är sedan hösten 2004 miljöcertifierade enligt standarden ISO 14001.

Målsryd den 1 April 2008
Tage Johansson Bil AB
Kalle Nilsson

 

 

Miljöpolicy Tage Johansson Bil AB:

Tage Johansson Bil AB driver bilhandel samt verkstad- och skadeverkstad. Vi skall i vår verksamhet minska den negativa påverkan av miljön, så långt det är ekologiskt motiverat, tekniskt möjligt och ekonomiskt rimligt. Vi ska arbeta för detta genom att:

Minska vår energiförbrukning i våra lokaler, minska drivmedelsförbrukningen samt minska den negativa påverkan av vårt avfall

  • Uppfylla de krav som lagstiftningen ställer
  • Arbeta förebyggande mot föroreningar och sträva efter ständiga förbättringar
  • Sträva efter att välja varor och tjänster med goda miljöegenskaper
  • Sträva efter att erbjuda våra kunder produkter med goda miljöegenskaper
  • Hålla personalen informerad och engagerad om miljöarbetet.